Kom Erbij Week 1 t/m 8 oktober 2019

Door het hele land is deze week extra aandacht voor het thema eenzaamheid. In veel plaatsen zijn er speciale activiteiten.

Humanitas is samen met Welzijn Kampen, de Bibliotheek, Present Kampen en PGVZ, actief om in Kampen de Kom erbij Week 2019 te organiseren. Wij zijn al voor het vierde jaar initiatiefnemer van de Kom erbij week. Vrijwilligers van Humanitas hebben in 2018 deze website gemaakt. Er zal op deze site een overzicht komen van alle activiteiten die er in de “kom erbij week” gehouden worden.

Oproep voor Kamper organisaties: help mee tegen eenzaamheid met Kom Erbij!

Kamper organisaties worden opgeroepen om activiteiten te organiseren voor de ‘Kom erbij week’. Organisaties in Kampen die in de week van 1 t/m 8 oktober 2019 activiteiten willen organiseren, kunnen hun initiatieven bij ons aanmelden.

‘Kom Erbij Week’ is een feest van leuke, verrassende en betekenisvolle ontmoetingen. Elkaar ontmoeten vinden wij belangrijk! Ontmoeten is het begin van veel meer. Wij roepen Kamper organisaties op om een laagdrempelige activiteit te organiseren waar iedereen aan mee kan doen. Denk aan voorlichting, presentaties, koffiemiddagen, samen sporten, samen eten, samen zingen, spelochtenden, knutselmiddagen etc,

Wilt u een activiteit organiseren om de eenzaamheid aan te pakken? Of heeft u een ander goed idee om het initiatief te steunen? Hoe meer organisaties en bedrijven meedoen, kunnen wij tezamen diverse activiteiten organiseren voor verschillende doelgroepen.

Uw activiteit aanmelden kan voor 1 september via onderstaand formulier. De activiteiten gaan vermeld worden op deze site en wordt meegenomen in de PR van de Kom erbij week.

Voor meer informatie over het landelijk initiatief, raadpleeg deze website PR materiaal is te bestellen op deze website.

Voor meer informatie en vragen over de Kom erbij week kunt u contact opnemen met Petra Stevering, p.stevering@humanitas.nl, tel 06-57 88 10 49