Kom Erbij Week activiteiten 2023

Flyer Kom Erbij week september en oktober 2023:

 


KOM ERBIJ SEPTEMBER 2023 

Cursistenexpositie Quintus
28 september t/m 4 oktober tijdens openingsuren, Vloeddijk 38 

In de Quintus Cursistenexpositie 2023 is het werk te zien van deelnemers aan de cursussen Kunst & Ambacht. De cursisten keramiek, tekenen/schilderen, grafiek en glas belichten het thema tegenstellingen: hard-zacht, licht-donker, realisme-abstractie, natuur-cultuur enz. De expositie strekt zich uit over het hele gebouw. Bezoekers kunnen bij de balie een lijst met de namen van de werken en de makers afhalen. De expositie is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gebouw in Kampen: maandag t/m vrijdag 9.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 13.00 uur. 


Gratis kinderactiviteit Stedelijk Museum Kampen
28 september t/m 4 oktober
11.00 – 17.00 uur, Oudestraat 133 

Door kinderen vanaf 8 jaar is bij Stedelijk Museum Kampen de speurtocht ‘Op avontuur met ridder Ruben door Kampen’ af te halen. Zij kunnen de doe-route door middeleeuws Kampen uitvoeren met behulp van een pakketje dat een historische plattegrond met de wandelroute, een zoekplaat, opdrachten, puzzels en een lekker koekjesrecept bevat. Met de doe-route ga je een stapje terug in de tijd. Je helpt scheepsjongen Koen op de Koggewerf, je bakt de lekkerste Canstelingen en rekent mee met de Kampense kooplieden. De doe-route is gratis verkrijgbaar bij de balie van het museum. 


Hansje in een doosje, Stadskazerne Kampen
28 september t/m 4 oktober tijdens openingsuren, Oudestraat 216 

Hansje is een klein houten poppetje in een kartonnen doos. In dat doosje vind je ook allerlei andere materialen. Daarmee kun je jouw eigen Hansje-avontuur maken. Dat mag iets zijn uit de Hanzetijd of over de Hanze van nu. Het doosje kan achter een raam geplaatst worden, zodat anderen het kunnen bekijken. Je kunt jouw creatie op de kaart zetten via visitkampen.nl/hansje. Daar kun je jouw doosje ook aanmelden voor de expositie tijdens Hanze in de Nacht, op 14 oktober. Iedereen die dat doet wordt uitgenodigd voor de opening van de expositie. 

De doosjes kosten €3,- per stuk en zijn behalve bij de Stadskazerne (Bibliotheek/Stadsarchief) verkrijgbaar bij Stedelijk Museum Kampen, Quintus, Stadsgehoorzaal, Intertoys, Readshop Bos, Tourist Info, Luanto retro en vintage, Vooruitzicht, Fair&Share en Kulturhus IJsselmuiden. 


Topstukken uit de Hanzetijd, Stadsarchief Kampen
28 september t/m 4 oktober tijdens openingsuren, binnenplein Oudestraat 216 

Het overkoepelende thema van de Hanzesteden in 2023 is de Hanze. Met dit Hanzethema is het Stadsarchief Kampen aan de slag gegaan. Dit heeft geresulteerd in een buitententoonstelling. Aan de hand van archiefstukken uit de middeleeuwen worden bezoekers meegenomen in het dagelijks leven van toen. Met spannende weetjes, regeltjes uit die tijd en ook met tips om te doen in Kampen. De replica’s van de topstukken worden op het binnenplein van de Stadskazerne gepresenteerd.


Buurthuiskamer leger des heils
10.00 tot 12.00 uur, Boven Nieuwstraat 33
Maandag t/m vrijdag  

Iedereen is welkom in de Buurthuiskamer die behoefte heeft aan een praatje, kopje koffie, het lezen van een krant het doen van een spelletje of het breien van een warme sjaal voor een dak of thuisloze die dit goed kan gebruiken.


Informatiepunt Digitale Overheid (IDO), Bibliotheek Kampen
28 september van 13.00 – 14.30 uur
29 september van 18.30 – 19.30 uur
3 oktober van 10.00 – 11.30 uur
Oudestraat 216 

Het informatiepunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Je kunt er terecht voor betrouwbare informatie over wonen, werk, vragen over de (digitale) overheid en nog veel meer. Dus heb jij vragen over een brief of e-mail van de overheid en weet je niet zo goed wat je daarmee moet doen? Wil je graag Digi-D aanvragen of de app installeren maar weet je niet waar je moet beginnen? Onze vrijwilligers staan met liefde klaar om je te helpen. Deze hulp is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Het informatiepunt is geopend op dinsdagen van 10.00 – 11.30 uur, donderdagen van 13.00 – 14.30 uur en vrijdagen van 18.30 – 19.30 uur. 


Gratis tekenen en schilderen bij Quintus
Donderdag 28 september 9.30 – 12.00 uur, Vloeddijk 38
Maandag 2 oktober 14.00 – 16.30 uur, Vloeddijk 38 

Op donderdagochtend en maandagmiddag wordt er bij Quintus een schilder- en tekencursus gegeven speciaal gericht op mensen met een lichamelijke beperking, bijvoorbeeld rolstoelgebruikers. Docent Nell Heerspink begeleidt de cursisten in hun eigen werkproces, ieder op zijn of haar eigen niveau en denkend vanuit mogelijkheden! Wil je een keer meedoen? Dan ben je van harte welkom op 28 september of 2 oktober! Van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld: info@quintuskampen.nl, of telefonisch: 038 – 3371200. 


Kom erbij!
Donderdag 28 september
09.00 tot 11.30 uur 

Verschillende organisaties staan op donderdagochtend 29 september in de supermarkt om in gesprek te gaan met inwoners van Kampen en IJsselmuiden. Er is dan tijd om wensen en ideeën uit te wisselen. Uiteraard met een bakje koffie. Kampen: Jumbo Hanzeplein, AH Meeuwenplein en AH Lovinkstraat. IJsselmuiden: Plus 


Feestelijke opening themaweek Kom erbij
Donderdag 28 september
16:00-18:30, Zwartendijk 8, Kampen 

Wethouder v.d. Sluis opent de week van de eenzaamheid. We gaan met elkaar in gesprek aan informatietafels, we houden een open gesprek met inwoners over ervaringen met armoede en-of eenzaamheid en er is tijd voor een hapje en een drankje. 


Gek op je brein, thema Maskers
Donderdag 28 september  
Start 19.00 uur, Locatie ’t Ukien (Korteweg 4) 

Gek op je brein organiseren themabijeenkomsten voor, door en met mensen met een link met de GGZ, waarbij iedereen welkom is. Elke bijeenkomst start met een spreker. Daarna is er ruimte om met elkaar over het onderwerp in gesprek te gaan. Gratis entree, aanmelden niet nodig 

Het onderwerp van september is “Maskers”. 

Wij allemaal dragen vaak een masker. Vrolijk, ook als je het niet bent. Boos, om mensen weg te houden? Ontwijkend, omdat je niet wilt dat mensen in je ogen zien wat er werkelijk is… Vanavond worden gedichten gelezen en maskers gemaakt, ingekleurd en/of voorzien van woorden tijdens de gespreksrondes. 


Verhaal schrijven bij kampvuur, Quintus
Donderdag 28 september
19.00 – 21.00 uur, Vloeddijk 38 

Al zolang de mens leeft, delen we verhalen. Rond een kampvuur met vrienden, aan tafel met familie, bij de koffieautomaat op kantoor. De hele dag consumeren we grote en kleine verhalen. Ben jij benieuwd naar de techniek die ook jij kunt leren om jouw verhalen op te schrijven? Doe mee met de workshop ‘Verhalen schrijven bij het kampvuur’ (16+) op donderdagavond 28 september. Tot 21 jaar betaal je hiervoor €12,-, ben je ouder dan kost de workshop  €16,-. Inschrijven kan via https://quintuskampen.nl/cursus/workshop-verhaal-schrijven-bij-kampvuur-16/, aan de balie, of telefonisch: 038 – 3371200. Meedoenbonnen zijn inwisselbaar bij Quintus. 


Gratis bewegen op muziek bij Quintus
Vrijdag 29 september
10.30 – 11.30 uur, Vloeddijk 38 

De cursus ‘Zet je brein in beweging!’ is gebaseerd op de vrolijke RGM-methode van de 91-jarige Amerikaanse jazzdrummer Ronnie Gardiner. Ritme en muziek worden ingezet om beweging, spraak en het geheugen te stimuleren. Het is inmiddels aangetoond dat wekelijkse training van ons brein, met muziek en symbolen, het bewegen bevordert. Op de vrijdagochtend is er een vaste groep deelnemers aanwezig, maar nieuwe mensen zijn van harte welkom! Kom gerust een keertje meedoen. Van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld: info@quintuskampen.nl, of telefonisch: 038 – 3371200. 


Kinderboerderij – Peuter/dreumes middag 
Vrijdag 29 september
10:00-12:00 uur, Buitensingel 3 

Voor veel kinderen is het kijken naar de dieren al een hele belevenis maar op deze ochtend kunnen de kinderen sommige dieren ook aaien, op schoot houden, borstelen of iets lekkers geven. 


Uitreiking “Het Boemerangetje”
Vrijdag 29 september
Vanaf 19:30, Wijkcentrum Reyersdam (Reijersdijk 2, Kampen)  

De uitreiking van “Het Boemerangetje”. De krant die samen met de senioren van Boemerang Senior is samengesteld met hun persoonlijke verhalen, foto’s en herinneringen.
Dit is een samenwerking tussen WijZ, Het Beste van Kampen, Gemeente Kampen en Wijkcentrum Reyersdam.  


LHBTIQ avond – De Rose Wolk
Vrijdag 29 september
20.00 uur In t Ukien, Korteweg 4 

De Rose Wolk bestaat uit jonge mensen die een fijne plek, bewustzijn en feestjes willen creeeren voor personen uit de LHBTIQ-gemeenschap.- op 20 september is er een bijeenkomst gepland voor iedereen die het fijn vindt om hierover mee te denken en zich ervoor in te zetten. Er zijn hapjes, drankjes (de 1e twee zijn van het huis) en – als wij uitgepraat zijn – muziek. Aanmelden is niet nodig, maar wel hartstikke fijn. Dit kan via info@ukien.nl o.v.v. De Rose Wolk. 


Voorstelling ‘Waar ga je heen?’, Bibliotheek Kampen
Vrijdag 29 september
19.30 uur, Oudestraat 216 

Op vrijdag 29 september komt Ilse Roelofsen naar de Bieb! De theatervoorstelling ‘Waar ga je heen?’ is een mooie, herkenbare en ontroerende voorstelling over dementie. Mia krijgt de diagnose dementie. Haar man Wim leert met vallen en opstaan steeds beter hoe hij hiermee om kan gaan. 

Kosten: €10,00 incl. consumptie (€5,00 bij een kleine portemonnee).  

Aanmelden via: www.bibliotheekkampen.nl 


Vriendencafe De Huiskamer
Vrijdag 29 september 
19.30 – 22.00, Burgwal 58 in Kampen   

Heb je behoefte aan gezelligheid, contact of vriendschap, kom dan langs bij het Vriendencafé 

Vrijwilligers en vaste bezoekers heten je van harte welkom door zelfgebakken taart en koek bij de koffie/thee te serveren.  

Kom gezellig langs om te proeven, een praatje te maken, een spelletjes te spellen en de sfeer te proeven in onze huiskamer aan de Burgwal. Deelname is gratis. 

Je kunt je opgeven via vriendencafekampen@humanitas.nl  


Openavond Het Lokaal
Vrijdag 29 september 
18.00 tot 21.00 uur, Erfgenamenstraat 1 C 

Op donderdag 29 september is het buurthuis in IJsselmuiden geopend voor inwoners van de gemeente Kampen. Er wordt een modeshow gehouden met kleding uit eigen winkeltje, onze fietsenmaker Rasoul verkoopt een aantal (elektrische) parels en er zullen hapjes en drankjes aanwezig zijn. Alle kledingstukken worden deze dag voor een leuk prijsje te koop aangeboden. Tot dan! 


Gratis meezingen bij Quintus
Zaterdag 30 september
11.45 – 12.45 uur, Vloeddijk 38 

Het koor 2singalong2 is gericht op zangers en zangeressen met een (licht) verstandelijke beperking. Het koor repeteert elke zaterdag en zingt zowel bekende oude liedjes, als popliedjes van nu. De nummers worden gezamenlijk uitgekozen. Bij dit koor draait het om inclusiviteit. Maatjes, zoals een familielid, vrijwilliger, begeleider, vriend of vriendin, zijn daarom van harte welkom om mee te zingen. Koorleden hoeven niet persé te kunnen lezen. Wil je een keer meedoen? Kom dan zaterdag 30 september naar Quintus! Van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld: info@quintuskampen.nl, of telefonisch: 038 – 3371200. 


Kinderboerderij Kampen
Zaterdag 30 september 
13:00-15:30, buitensingel 3 Kampen  

Gezellige middag/spelletjes/activiteiten met dieren 1 tot half 4 met aansluiten dieren voeren 


Het 8ste werk
Zondag 1 oktober
12.00 tot 14.00 uur, Zwartendijk 8, te Kampen 

Elke zondag is er een lunch die voor iedereen toegankelijk is. 


Zondagrust
Zondag 1 oktober 
13.00 tot 18.00 uur, Korteweg 4, Kampen 

Op zondag 1 oktober is ’t Ukien weer open voor zondagrust. Er is muziek, een hapje en drankje en een mooie plek om te zitten. Het is voor iedereen en opgeven is niet nodig. 


Fit 55+ (Galm) IJGV
Maandag 2 oktober  
10.00-11.00 uur, Sporthal Oosterholthoeve in IJsselmuiden 

Kom gratis meedoen met een proefles Fit 55+! Een gezellige groep dames en heren bewegen elke week samen op maandag ochtend. Elke week zijn er andere activiteiten om fit en vitaal te worden en blijven 


Vrijwilligers informatie lunch
Maandag 2 oktober
11.45 uur -12.15 uur, Posthuus, Oudestraat 137 a. 

Lunch mee en ontvang informatie over vrijwilligerswerk bij Humanitas. We geven informatie over de diverse projecten, zoals Tandem maatjes contact, vriendenkringen, vriendencafé, Match jongeren maatjes en Thuisadministratie. Interesse? Geef je uiterlijk 29 sept opbij Petra Stevering p.stevering@humanitas.nl tel 06-57881049 Deelname is gratis 


Gratis dans en muziek bij Quintus
Maandag 2 oktober
11.00 – 12.00 uur, Vloeddijk 38 

In Nederland kampen naar schatting 500.000 mensen met de gevolgen van niet aangeboren hersenletsel (NAH), zoals beginnende Parkinson, een beroerte, MS of beginnende dementie. Ben jij één van hen? Of mantelzorger van iemand met NAH? Kom dan eens kijken bij de cursus ‘Dans en muziek als medicijn’, die op de maandagmorgen plaatsvindt. Op 2 oktober kunnen mensen met NAH en hun mantelzorgers gratis meedoen aan een les. Je bent van harte welkom! Van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld: info@quintuskampen.nl, of telefonisch: 038 – 3371200. 


SamenFit IJGV
Maandag 2 Oktober
19.00-20.00 uur, Gymzaal Erfgenamenstraat in IJsselmuiden 

Een beweegles voor volwassenen van 30 tot 70 jaar waar het draait om samen bewegen, plezier hebben, actief zijn en fitter worden in een gezellige groep. Een zeer gevarieerde les waar iedereen op zijn of haar niveau aan mee kan doen. 


Sportief in Balans Dames 50+  RKDOS
Maandag 2 oktober
20.00 – 21.00 uur, Gymzaal Lelystraat in Kampen 

Een beweegles met elke week verschillende activiteiten van bewegen op muziek tot grondoefeningen en van sport en spel tot circuittraining. De les draait om gezellig met elkaar bewegen, plezier hebben en fitter worden of blijven. Wees welkom voor een gratis proefles! 


Internetcafé Bibliotheek Kampen
Dinsdag 3 oktober
10.00 – 11.30 uur, Oudestraat 216 

Vragen over computer, internet, e-reader, tablet of smartphone? Elke dinsdag tijdens het Internetcafé zitten onze deskundige vrijwilligers voor jou klaar! Een brief tikken of een foto opslaan lukt misschien wel, maar hoe waardeer je jouw ov-chipkaart op via internet? Hoe kun je een app downloaden en installeren? Of e-mailen op jouw smartphone of tablet? Hoe werkt Skype/videobellen? Hoe upload je e-books op jouw e-reader? Voor het Internetcafé hoef je geen computercursus gevolgd te hebben. Ook hoef je geen lid te zijn bij de bibliotheek. Iedereen mag komen vragen! 


Sportmiddag Stichting 55+ ouderensport
Dinsdag 3 Oktober 
15.30-17.00 uur, Sporthal De Reeve in Kampen 

Elke week gezellig bewegen met een groep dames en heren. Na een warming-up onder leiding van sportbegeleidster Irene Ramaker kunt u kiezen  uit de volgende sporten: 

Badminton, Volleybal en Tafeltennis. 


Hoe goed ken ik mijn buren?
Dinsdag 3 oktober 
20:00 uur tot ca 21:30-22:00, Boven Nieuwstraat 36 in Kampen 

Samen in gesprek rondom het thema ‘Eenzaamheid – hoe goed ken ik mijn buren”. 

Première documentaire De Inclusionist, gratis in de Stadsgehoorzaal 


Première documentaire de Inclusionist
Dinsdag 3 oktober
20.15 uur, Vestzaktheater, Burgwal 84 

Voorafgaand aan de voorstelling in de grote zaal vindt in het Vestzaktheater van het Kamper theater de première plaats van de documentaire die bij de voorstelling De Inclusionist is gemaakt. Reserveer de gratis kaarten online (https://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/informatie-kaartverkoop/) of aan de kassa (geopend op werkdagen van 10.00 uur tot 12.30 uur). 


De Inclusionist, gratis voorstelling in de Stadsgehoorzaal
Dinsdag 3 oktober
21.30 uur, grote zaal, Burgwal 84 

Er zijn dingen in het leven die niet weg te goochelen zijn. Zoals beperkingen, verschillen tussen mensen en verdrietige ervaringen. In deze voorstelling beleef je met de twee hoofdpersonen wat er kan gebeuren als mensen mét en mensen zonder niet aangeboren hersenletsel (NAH) elkaar ontmoeten. Of eigenlijk gewoon als je iemand ontmoet die heel anders is dan jij. En hoe je de wereld ervaart als die wereld niet is ingericht op hoe jij in elkaar zit. Op dinsdag 3 oktober is de voorstelling gratis te bezoeken. Reserveer kaarten online (https://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/informatie-kaartverkoop/) of aan de kassa (geopend op werkdagen van 10.00 uur tot 12.30 uur). 


Sport & Spel 50+ , IJGV 
Woensdag 4 Oktober 9.30 – 10.30 uur
Sporthal Oosterholthoeve Multizaal in IJsselmuiden 

Wat doen we zoal bij Sport & Spel 50+. We beginnen altijd met een warming up met muziek. De ene keer is het een dansje, de andere keer losse oefeningen zodat alles goed wordt opgewarmd, dit is meestal 15 minuten. Daarna lopen we onze hele lijf door, van hoofd tot aan de tenen met rek en strek oefeningen. Vervolgens gaan we ons voorbereiden op het spel. Iedere week komt een ander spel aanbod. We leren de basis en oefenen 20 minuten met aansluitend een kleine wedstrijd. We hebben niet te veel regels, fairplay, plezier en meedoen zijn het belangrijkste. 

Tot slot doen we de laatste 5 minuten weer rek en strek oefeningen om de spieren weer lekker los te krijgen. Onder andere de volgende spellen komen aanbod: 

Volleybal, Basketbal, Handbal, Tennis, Badminton, Dynamic Tennis, Enkele spellen van toen. 


Boemerang Junior & Senior Brunnepe 
Woensdag 4 oktober Vanaf 10:00 uur tot 12:00, het Cruyff Court in Brunnepe (Troelstrasingel)  

De Kom Erbij activiteit tussen jong en oud zal weer plaatsvinden. Senioren uit de wijk zijn van harte welkom! De invulling van het programma is nog niet bekend en welke scholen erbij aanwezig ook nog niet. 


Gratis bezoek Stedelijk Museum Kampen
Woensdag 4 oktober
11.00 – 17.00 uur, Oudestraat 133 

In het Stedelijk Museum Kampen (Oudestraat 133) is van alles te zien. De vaste collectie is gegroepeerd rond vier hoofdonderwerpen: Water, Religie, Rechtspraak en het Huis van Oranje. Tezamen geven de ingerichte zalen een goed beeld van het ontstaan van Kampen en de geschiedenis die de stad heeft doorgemaakt. Bijzonder zijn de reeks Oranjeportretten en de Schepenzaal, uit het midden van de zestiende eeuw. Op woensdag 4 oktober heeft iedereen gratis toegang tot het museum. Kinderen kunnen er ‘s middags ook hun eigen kunstwerk bouwen. Deze activiteit sluit aan op de tentoonstelling Hanze Steenrijk, een tijdreis met modellen van LEGO®stenen. 


Gezellige middag voor senioren
Woensdag 4 oktober 
Vanaf 14:00 Atelier Artistique, Esdoornhof 120-1  (schoolgebouw), 8266 GM Kampen 

Een gezellige middag voor senioren die graag op een creatieve manier kennismaken met anderen om zo nieuwe contacten te leggen. Iedereen is welkom! 


Quiz middag 
Woensdag 4 oktober
13.30 tot 15.00 uur, Venestraat 8 Kampen 

De doe mee groep van de RIBW organiseert een Quiz voor de inwoners van de gemeente Kampen.  Geen opgave nodig.  


Boemerang Flevowijk
Woensdag 4 Oktober
Elke woensdagmiddag van 14:30 tot 15:30.  

Gevers van Endegeestraat, op het grasveld tussen het Meerrijk en de Willem van Oranjeschool. 


Wandelgroep Goedzorg Fysiotherapie
Woensdag 4 Oktober
19.00 uur, Startpunt Kulturhus IJsselmuiden, Laanzicht 5 

Voor meer informatie bel 038-3311350 of via info@goedzorgfysiotherapie.nl 


Midlife 45+ ,CGV Wilhelmina
Donderdag 5 Oktober 2 lessen op donderdag. 8.45 – 9.40 uur & 9.40 – 10.35 uur
Wilhelminazaal, IJsseldijk 5 in Kampen 

Beschrijving: Ons Midlife programma is gericht op dames in de leeftijd van 45+. We kennen 2 onderdelen binnen dit programma waarbij er één meer gericht is op bewegen in een gezellige sfeer (start 8.45 uur) en de ander een pittiger programma bevat (start 9.40 uur). Wil je een keer komen kijken dan mag natuurlijk altijd. Je kunt ook je sport spullen mee nemen en lekker meedoen. 


Bezinningsmoment Leger des Heils
Donderdag 5 oktober
12:00-13:00, Boven Nieuwstraat 35 

Op donderdag 5 oktober is er van 12.00 tot 13.00 uur een bezinningsmoment er is een korte overdenking over het Thema: Je bent niet alleen! Er is ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en aansluitend is er een lunch. (kosten voor de lunch) 1,50 Euro 


Werelddans Janneke Bos
donderdag 5 Oktober 
13.45-15.15 uur, Harmoniepad 2 in Kampen 

Wilt u op een leuke manier bewegen en houd u van muziek dan bent u van harte uitgenodigd om gratis een keer mee te doen! 


Lezing Rouw en verlies 
Donderdag 5 oktober
19.30 tot 21.30 uur, buurthuiskamer Leger des Heils, Boven Nieuwstraat 35 Kampen 

Een lezing door Hennie Kremer over het thema Rouw en verlies. Het is mogelijk in aansluiting op deze lezing je aan te melden voor een lotgenoten groep die op 19 oktober, 2 november, 16 november en 7 december gehouden zal worden. 


Gratis schilderen bij Quintus
Zaterdag 7 oktober
9.30 – 12.00 uur, Vloeddijk 38 

Op zaterdagochtend wordt bij Quintus de schilder- en tekencursus voor mensen met een verstandelijke beperking gegeven. Deze cursus bestaat uit laagdrempelige lessen, die eens per maand plaatsvinden. Twee ervaren docenten begeleiden een groep enthousiaste kunstenaars in hun eigen werkproces in een wereld vol kleur en verbeelding. Wil je graag een keertje meedoen? Kom dan op zaterdag 7 oktober naar het gezellige teken- en schilderatelier van Quintus! Van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld: info@quintuskampen.nl, of telefonisch: 038 – 3371200.